LSS osallistui Turun Mahdollisuuksien torille

Länsi-Suomen Somaliseura ry osallistui eilen Turun Vanhalla Suurtorilla järjestettyyn Mahdollisuuksien tori -tapahtumaan, jossa noin 40 kansalaisjärjestöä sekä kansainvälistä järjestöä esitti sekä omaa toimintaansa, että kulttuuriaan.

Somaliseura kertoi mm. kulttuuri- ja nuortentoiminnastaan ja jakoi tietoa myös seuran muista palveluista. Lisäksi Somaliseura esitteli omaa kulttuuriaan antamalla tapahtumavieraille mahdollisuuden tutustua somalialaiseen ruokaan. Tarjolla oli mm. sambuusaa ja teetä. Mahdollisuuksien torin tämän vuoden teemana oli nuoret ja työ. Aiheesta keskustelemassa oli mielenkiintoisia ja innokkaita nuoria panelisteja.

”Nautimme hyvästä monikulttuurisesta ruoasta, tutustuimme uusiin ihmisiin ja saimme kuulla myös panelistien näkemyksiä maahanmuuttajanuorten asemasta ja tulevaisuuden näkymistä suomalaisessa yhteiskunnassa” sanoo Yusuf Hassan, seuran varapuheenjohaja.

Tapahtuman aikana LSS:n oli mahdollisuus tutustua eri yhteistyökumppaneihin ja heidän toimintaasa. Lisäksi LSS solmi monia uusia tuttavuuksia ja muiden tahojen kanssa pohdiskeltiin myös tulevia yhteistyökuvioita.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: