Paljon onnea kaikille valmistuneille!

Länsi-Suomen Somaliseura ry järjesti eilen 4.6.2016 yhteistyössä Turun kaupungin kanssa jo perinteiksi muodostuneen somalioppilaiden päättäjäisjuhla Turun Vimma:ssa. Juhlan teemana oli ”Innostu oppimaan”.

Tilaisuudessa puhuivat menestyneitä ja inspiroivia henkilöitä ulkomailta sekä Suomesta. Useat muut arvovaltaiset vieraat sekä yhteisön jäsenet tulivat huomioiduksi avauspuheenvuorossa.

Erja Vihervaara – Turun iltalukion entinen rehtori

Turun Iltalukion entinen rehtori Erja Vihervaara piti vaikuttavan puheen, jossa hän korosti koulutuksen merkityksen ja lukemisen tärkeyden. Hän painosti siihen, että koulunkäynti ei ole välttämätöntä mutta opiskelu on jokaisen velvollisuus. Hän on maininnut PISA-tulokset (Programme for International Students Assessment) ja siitä, että Suomi on ylpeä menestymisestään siihen verrattuna muiden PISA:n osallistuneiden maiden tuloksiin. Suomalaisoppilaiden tulokset ovat yleensä huipputasoa.

Dr. Mahad Fahad - valmistunut lääkäri

Dr. Mahad Fahad – valmistunut lääkäri

Opiskelijoiden puolesta puhui lääkäriksi valmistunut Dr. Mahad Fahad ja hän on kiinnittänyt huomioon siihen, että valmistuneilla on laaja valikoima oppimisaloja paitsi lääketiedettä tai liike-ja taloudetta oppimista.

Tilaisuudessa puhui myös Turun kaupungin valtuutettu ja sosionomiksi valmistunut Alas Ali, joka onniteli muut valmistuneet ja korosti, siitä että oppiminen on elinikäisen. Lisäksi, tilaisuudessa puhui Muhiadin Hersi, joka on antanut ajankohtaista tietoa uudesta perusopetus opetussuunnitelmasta.

Tilaisuuden lopussa jaettiin palkinnot valmistuneille sekä yhteisölle työpanoksen antaneille henkilöille.

%d bloggaajaa tykkää tästä: