Olemme mukana STOP! Päätepysäkki syrjinnälle -kampanjassa!

Järjestömme on mukana Turun ”Stop! Päätepysäkki syrjinnälle” -kampanjassa 12.-25.2. Kampanjan osana Kauppatorilla järjestetään tapahtumapäivä 14.2. 
Kampanjan viestinä on, että jokainen meistä voi tukea syrjinnän tai häirinnän uhreja julkisessa liikenteessä pienin teoin. Tapahtumassa vapaaehtoiset jakavat konkreettisia ohjeita ohikulkijoille. Sama kampanja toteutettiin viime vuonna pääkaupunkiseudulla ja Tampereella ja sitä on kiitelty laajasti. 
 
Olemme lähdössä mukaan tapahtumapäivään ja kutsumme sinut vapaaehtoiseksi. Ihmisoikeusliitto järjestää vapaaehtoisille lyhyen perehdytyksen kampanjan aiheesta, päivän ohjelmasta ja ihmisten kohtaamisesta. Perehdytys järjestetään tiistaina 13.2 klo 17-18 ja 18.30-19.30 Nuorten taide- ja toimintatalo Vimmassa (Aurakatu 16). Voit valita osallistua kumpaan vain näistä perehdytyksistä. Koulutustila on esteetön.  
 
Jalkautuminen tapahtuu keskiviikkona 14.2. klo 8.30-10, klo 11-13 (ja mahdollisesti myös klo 15-17) Kauppatorin ympäristössä. Tapahtumassa Ihmisoikeusliittolaiset ja vapaaehtoiset jakavat esitteitä. Vapaaehtoisille tarjotaan tapahtumapäivänä voileivät. 
Stop! Päätepysäkki syrjinnälle on Turun kaupungin, Turun seudun joukkoliikenteen Fölin ja Ihmisoikeusliiton kampanja, joka kannustaa toimimaan ja tukemaan uhria silloin, kun huomaamme jonkun kohtaavan häirintää tai syrjintää. Ihmisoikeusliitto on ihmisoikeusjärjestö, joka edistää perus- ja ihmisoikeuksien toteutumista Suomessa. 
 
#muutunäkyväksi #päätepysäkki
%d bloggaajaa tykkää tästä: